Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@07:46:39 GMT

بازگشت ۵ هیئت علمی قطع همکاری کرده به دانشگاه

تاریخ انتشار: ۹ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۵۴۲۷۶

بازگشت ۵ هیئت علمی قطع همکاری کرده به دانشگاه


رئیس دانشگاه تهران از بازگشت ۵ عضو هیئت علمی قطع همکاری کرده با دانشگاه خبر داد و گفت: به هیچ عنوان ما در خصوص فعالیت اعضای هیئت علمی رفتار‌های سیاسی نخواهیم داشت و کسی به دلیل تفکرات سیاسی اخراج نمی‌شود و کسانی هم که اعتراض دارند می‌توانند درخواست‌های خود را به همراه مستندات دقیق و علمی به بنده ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سیدمحمد مقیمی در نشست خبری امروز به سیاست دانشگاه در خصوص جذب و ادامه همکاری با اعضای هیئت علمی اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تمامی افرادی که در دانشگاه همکاری می‌کنند نگاه منفی نسبت به عملکرد اعضای هیئت علمی ندارند بنابراین نباید کلمه اخراج را برای فعالیت یک هیئت علمی به کار بگیریم.

وی تصریح کرد: اخیرا قطع همکاری با یکی از همکاران در دانشگاه تهران اتفاق افتاد که دستور بررسی این موضوع را دادم و بررسی‌های ما نشان داد که فرد مورد نظر اصلا اخراج نشده است بلکه ایشان از سال ۹۸ اصلا عضو هیئت علمی دانشگاه نبود که بخواهیم او را اخراج کرده باشیم.

رئیس دانشگاه تهران تصریح کرد: حکم فرد مورد نظر به دلایل مختلفی برای ادامه همکاری در دانشکده علوم اجتماعی تأیید نشد که البته بنده درخواستی هم از طرف ایشان برای تمایل به ادامه همکاری دریافت نکردم که در صورت دریافت این درخواست مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مقیمی از بازگشت پنج هیئت علمی که با آن‌ها قطع همکاری شده بود به دانشگاه تهران خبر داد و گفت: این افراد در گذشته به دلایلی ادامه همکاری با آن‌ها محقق نشده بود که ما پرونده آن‌ها را بررسی کردیم و مجددا به دانشگاه بازگردانده شدند بنابراین ما نه تنها در دانشگاه تهران کسی را اخراج نکردیم بلکه افرادی نیز به این دانشگاه بازگردانده شدند.

رئیس دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه کسانی که حکم همکاری با آن‌ها در دانشگاه تمدید نشده است می‌توانند درخواست بازگشت بدهند، گفت: این افراد دلایل و مستندات علمی خود را به همراه درخواست بازگشت به ما ارائه دهند که پرونده آن‌ها قطعا براساس عدل و انصاف مورد بررسی قرار می‌گیرد.

وی در خصوص پرونده افرادی که گفته می‌شود در مدیریت قبل بدون رعایت ضوابط قانونی جذب دانشگاه تهران شده اند نیز گفت: ما در دانشگاه تهران چه در مدیریت قبل و چه در دوره فعلی رفتار‌های سیاسی در برخورد با افراد را نداشتیم و مواردی هم مشاهده نکردیم که به دلیل تفکرات سیاسی اخراج شده باشند. در واقع قطع همکاری‌ها در گروه‌ها و دانشکده‌ها گرفته می‌شود بنابراین مبنای ما در جذب افراد، قانون، مقررات و ضوابط حاکم است.

رئیس دانشگاه تهران تأکید کرد: گزارشات مختلفی در خصوص جذب برخی از افراد بدون طی مراحل قانونی در دوره قبل ارائه شده است که ما مجددا پرونده‌های افرادی که در گذشته جذب شده اند را بررسی نمی‌کنیم، اما با توجه به اینکه قرارداد‌های افراد باید هر ساله تمدید شود ما کمیته‌ای در دانشگاه داریم که این صلاحیت مجددا بررسی خواهد شد و اگر کسی بدون رعایت ضوابط و صلاحیت حداقلی جذب شده باشند از تمدید قرارداد آن‌ها جلوگیری می‌شود.

مقیمی همچنین با بیان اینکه جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرینی با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی را استراتژی و شعار محوری دانشگاه تهران در دوره جدید مدیریتی توصیف کرد و گفت: برای این شعار مکانیزیم‌هایی نیز تعیین شده است و تلاش می‌کنیم مدیریت ما در دانشگاه یک مدیریت جهادی متناسب با فضای علمی دانشگاه باشد و وقتی صحبت از این نوع مدیریت می‌شود نیز سه عنصر یعنی عقلانیت، معنویت و عقل گرایی باید مورد توجه باشد.

رئیس دانشگاه تهران تأکید کرد: تلاش ما این است که در محیط دانشگاه خرد جمعی و عقلانیت اساس کار ما باشد چرا که با افرادی مواجهیم که از سطح بلوغ بالایی برخوردارند بنابراین سبک مدیریت‌های متداول نمی‌تواند پاسخگو باشد و باید به گونه‌ای عمل کنیم که از خرد جمعی استفاده نماییم تا هم نظام‌های مدیریت شکل خاص خود را داشته باشند و از هم گسیخته نشوند و هم اینکه شایستگان را برای پست‌های مدیریتی برگزینیم.

وی تأکید کرد: ما باید از ظرفیت علمی، توانایی‌ها و بلوغ فکری همکاران در دانشگاه استفاده کنیم و با توجه به اینکه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان سه رکن اصلی دانشگاه هستند بنابراین در انتخاب مدیران از دیدگاه آن‌ها استفاده و براساس مدیریت مشارکتی حرکت می‌کنیم تا هم به نظامات مدیریتی خدشه وارد نشود و هم اینکه از خردجمعی استفاده کرده باشیم.

وی تأکید کرد: در انتخاب مدیران دانشگاه، دانشکده‌ها و دانشکدگان به این ترتیب عمل می‌کنیم که ابتدا در این مراکز حضور پیدا می‌کنم و موارد و نکات ذینفعان اصلی آن را می‌شنوم و بعد جمع بندی نهایی از این نشست صورت می‌گیرد در نهایت در کمیته‌ای که در دفتر بنده با ترکیب ۸ تا ۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه که مورد وثوق و اقبال دانشکده و یا مرکز است جلساتی برگزار می‌کنیم و در نهایت وضعیت افرادی که برای مسئولیت در این کمیته دعوت شده اند بررسی و فردی اصلح را به عنوان مدیر جدید انتخاب می‌کنیم.

رئیس دانشگاه تهران شعار دانشگاه کارآفرینی را از شعار‌های اصلی این دانشگاه دانست و گفت: یکی از مولفه‌های اصلی این است که ابتدا فرایند‌ها و ساختار‌های خود را به صورت کارآفرینانه تعریف کنیم و در این رابطه ابتدا ساختار خود را بازنگری و ساختاری جدید متناسب با رویکرد کارآفرینانه طراحی کردیم که این تغییر ساختار در هیئت امنا تصویب و فرایند‌ها نیز اصلاح شد.

دکتر مقیمی با بیان اینکه فعالیت‌ها و اختیارات ستادی دانشگاه باید به گروه‌ها و دانشکده‌ها تفویض شود، گفت: نباید این فعالیت‌ها در ستاد دانشگاه متمرکز باشند بلکه باید دانشکده‌ها اختیار عمل بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه حرکت به سمت نیازمندی‌های جامعه و مسئولیت اجتماعی سرلوحه فعالیت‌های دانشگاه تهران است، گفت: ما در این زمینه باید علوم میان رشته‌ای و چند رشته‌ای را ایجاد و توسعه دهیم.

رئیس دانشگاه تهران از تأسیس سه دانشکده جدید شامل حکمرانی، گردشگری و تجارت در دانشگاه تهران خبر داد و گفت: هر سه این دانشکده‌ها با رویکرد چند رشته‌ای و میان رشته‌ای به منظور پاسخگویی به نیاز جامعه تأسیس می‌شوند. در واقع در دانشکده حکمرانی قرار است مهارت‌های مدیریتی و در دانشکده گردشگری و تجارت نیز نگاه علمی و نظامند به موضوعات داشته باشیم.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 پیک ششم کرونا اومیکرون دهه فجر دانشگاه تهران اعضای هیئت علمی مذاکرات وین جنگ یمن بودجه 1401 پیک ششم کرونا اومیکرون دهه فجر رئیس دانشگاه تهران دانشگاه تهران اعضای هیئت علمی ادامه همکاری دانشکده ها قطع همکاری رشته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۵۴۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • دانشگاه فنی و حرفه ای بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب را حذف کرد
  • دستورالعمل اجرای اعطای پایه‌های استحقاقی اعضای هیئت علمی ابلاغ شد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • چاپ کتاب عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد یادگار امام در انتشارات علمی و دانشگاهی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود